Vidres Nets

Vidres Nets el servei de SDN Serveis de Neteja per els seus vidres.

La imatge d’una empresa és el seu principal valor i un dels signes més fàcils d’apreciar és l’estat dels seus vidres. Mantenir els vidres dels edificis, locals, etc. en perfectes condicions permet a més que la llum natural entri de manera més nítida i directa donar un ambient més agradable al treball que es desenvolupa en el seu interior.

vidres nets

SDN Serveis de Neteja li ofereix un sistema eficient per dur a terme la neteja i el manteniment de les finestres,vidres i superfícies envidrades de la seva oficina, despatx o empresa, en façana i interiors. Sempre atenent a les seves necessitats el nostre servei de neteja realitza el seu treball a l’hora que li sigui més còmoda o convenient per al seu negoci, informant de l’hora més adequada perquè el resultat sigui òptim tenint en compte la situació de les superfícies respecte al sol. Apartat de vital importància a l’hora de treballar els vidres aplicant un sistema o un altre per assegurar la seva qualitat total.

Tots els nostres serveis estan avalats per un complet equip de professionals qualificats que compten amb una àmplia experiència i un alt grau d’especialització en la neteja de vidres en tots els seus mètodes.

Disposem d’una àmplia gamma de productes químics de marca pròpia, amb la garantia d’eficàcia en neteja i higienització total per a finestres i qualsevol superfície de vidre que perllonguen la durada de la neteja i actuen com a protecció contra la degradació que produeix la contaminació i altres agents atmosfèrics .

El nostre personal en cas de baixa serà substituït sense càrrec addicional per al client.

També tenim un servei especialitzat en neteja d’alumini, finestres i persianes per a la seva llar.

Com ja sabem, les persianes d’una llar no solen ser elements que mantinguem nets dia a dia, és més, passa molt temps fins que ens recordem de netejar-les. No obstant això, si vam trigar gaire a fer-ho, aquestes es faran malbé més ràpidament.

Demani’ns un pressupost per la neteja dels seus vidres sense compromís i estem segurs que quedarà encantat.

geschäftliches gespräch

 

Tlfns.- 93 188 64 67

615 88 21 86

info@serveisdeneteja.cat

 

LOGO-1