Serveis per Comunitats

Serveis per Comunitats

SDN Comunitats és el servei professional de neteja i manteniment de comunitats de SDN Serveis de Neteja.

Els nostres estàndards de neteja per a aquest tipus de servei són molt elevats i ja són cada vegada més comunitats de veïns i administradors de finques que confien en nosaltres.

Serveis per Comunitats

La nostra experiència en aquest tipus de servei ens avala, i el nostre personal està perfectament qualificat per realitzar i satisfer les necessitats de la neteja de la seva comunitat, escala, edifici d’oficines. Comptem amb un equip humà molt professional.

Realitzem el nostre servei SDN Comunitats amb el major rigor i oferim al client la possibilitat de contractar amb una periodicitat diària, setmanal o mensual per poder mantenir totes les superfícies i zones de la seva comunitat en perfectes condicions.

Després d’estudiar totes les zones i instal · lacions de la comunitat, faríem una primera neteja de posada a punt (si el client ho veu necessari) seguint a partir d’aquest moment la freqüència d’actuacions que vostè consideri oportunes.

Mantindrem revisions periòdiques per supervisar que el servei es porti a terme amb el major grau de satisfacció per al client.

El Supervisor de la zona estarà en contacte amb el president o administrador per qualsevol dubte o aclariment que pugui sorgir.

Tot el personal està degudament assegurat en el Règim de la Seguretat Social i qualificat, seguint una formació contínua en riscos laborals i vigilància de la salut.

Els serveis en comunitats que oferim són variats … des de la neteja i manteniment de la mateixa, neteja i mantenimiente de pàrquings, etc …

Els nostres productes són neutres, evitant així el possible deteriorament de les zones comunes, etc …

Per a la correcta finalització dels serveis a la seva comunitat, cal tenir aigua a la finca, així com una zona habilitada per als productes i estris de neteja.

Els nostres operaris es desplaçaran el dia i a l’hora convinguda amb el client, portant un seguiment del mateix a través d’un full de treball i les seves observacions.

Si el client ho creu oportú es deixarà un albarà a la bústia del president per confirmar l’assistència de l’operari.

Els nostres operaris, si veuen algun element deteriorat o espatllat, ho comunicarà al supervisor de zona perquè aquest de part a l’administrador.

Realitzem, si vostè ho requereix, el canvi de bombetes foses.

Si en la seva comunitat hi ha un pàrquing també oferim la neteja i manteniment del mateix, si necessita més informació de com fem aquest servei faci clic aquí.

Ens agrada el tracte proper amb el nostre client i és per això que no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per a qualsevol tipus de servei.

Estarem encantats de fer-li un pressupost sense compromís, i com estem segurs de la nostra eficàcia en el servei no signem contractes de permanència … simplement si vostès no estan contents amb notificar-ho amb 15 dies d’antelació és suficient.