Serveis per a la Llar

Serveis per a la Llar

SDN Serveis de Neteja s’enorgulleix de presentar el seu servei estrella SDN Llar.

Els serveis que podem oferir són diversos i sempre ens adaptem als seus horaris i les preferències que tingui el client en les tasques de la casa.

La nostra missió serà des del primer momente fer-li la vida més fàcil i que vostè en arribar a casa, es trobi tot recollit, net i la seva roba planxada.

Segons la nova  Llei Empleada Llar i Servei Domèstic ,les relacions entre empleats de la llar, ocupadors i Seguretat Social han canviat per complet. Encara que només tinguis servei domèstic unes hores a la setmana, et concerneix. Aclareix els teus dubtes sobre els tràmits, els costos i les teves responsabilitats, contacti amb nosaltres.

Serveis per a la Llar

Bàsicament disposem de 2 serveis globals, els fixes i de manteniment i els esporàdics;


Serveis Fixes i de Manteniment.


Serveis d’un o diversos dies a la setmana, també serveis quinzenals o mensuals.

En aquest tipus de servei una de les seves avantatges principals és que l’operària que va al seu domicili sempre serà la mateixa.

Un altre dels avantatges és que en ser un servei continuat en el temps el preu de l’hora treballada és inferior a un servei esporàdic.

Els tipus de servei en aquest cas poden ser un manteniment general o neteja a fons d’alguna zona de l’habitatge, cuina, banys … o combinar les dues opcions.

Així mateix SDN Llar li dóna la possibilitat si vol de combinar la neteja de la seva llar amb el servei de planxa.

Si vostè ho creu necessari li podem planificar la neteja a fons de cuina, banys, finestres i persianes del seu habitatge durant l’any.

Els nostres preus inclouen els productes de neteja neutres per a cada zona de la casa específics, així com una baieta per a cada zona de la casa diferenciades per colors segons les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut, per evitar l’ús per error de la mateixa baieta en zones no indicades.


Serveis Esporàdics.


Aquest tipus de serveis són serveis puntuals que es contracten de manera esporàdica.

Segons el treball a realitzar aquest es durà a terme per una o més operàries, en funció del temps necessari.

Aquest servei pot ser de neteja a fons d’una o diverses zones de la casa, (neteja a fons de cuina, banys, etc …) una neteja integral de l’habitatge o una neteja de manteniment general de la seva llar.

Aquest servei només es pot contractar amb un mínim de tres hores.

Per poder organitzar la neteja requerida SDN Llar farà una visita prèvia al seu domicili, per valorar les operàries necessàries, materials i maquinària a utilitzar.

Evidentment en aquest tipus de servei també s’inclouen en el preu els productes a utilitzar.

Altres serveis esporàdics poden ser: Planxa, neteja de vidres i persianes i neteja de catifes.