La importància del poliment de sòls

Abrillantat de pisos i mantenir els pisos com a nous

Per què és important el poliment de terres

El polit de terres neteja i restaura el material del pis, ja sigui rajola, fusta, vinil o un altre tipus de pis.

Netejar pisos és més que simplement escombrar i picar. Si bé aquests són passos necessaris, només eliminen la brutícia i la brutícia de la superfície del pis.

Això no només proporciona pisos brillants i una superfície més llisa, sinó que també protegeix el seu pis del desgast. El poliment regular de pisos farà que els seus pisos durin més i semblin nous, fins i tot amb molt de trànsit de vianants.

No hi ha res com entrar en un espai i sentir el terra net i brillant als teus peus. És atractiu, se sent higiènic i fa que tot sembli nou.

El poliment de pisos és una part integral de la cura dels pisos i no s’ha de passar per alt.

pulido de suelos
pulido de pisos

Ja sigui que tingui pisos de fusta o concret, les màquines polidores de pisos poden facilitar la feina.

Per a treballs més petits, és possible que puguis llogar una polidora de pisos a la teva ferreteria local. Per a projectes més grans o aquells que vulguin polir els seus pisos amb regularitat, podeu valdre la pena invertir en una màquina polidora de pisos.

També hi ha productes per polir terres que es poden utilitzar a mà, encara que això requerirà més temps i esforç.

En polir els pisos, utilitzeu l’abrillantador de pisos correcte per a la feina. Hi ha diferents tipus d’abrillantadors per a pisos, així que assegureu-vos de triar l’adequat per al material del vostre pis.

També voldràs utilitzar un abrillantador per a pisos dissenyat per a àrees de molt de trànsit si tens molt de trànsit de vianants al teu espai.

Finalment, seguiu les instruccions del fabricant quan utilitzeu qualsevol producte per polir pisos. Això assegurarà que obtingui els millors resultats i no faci malbé els seus pisos.

Necessito contractar un professional per polir el meu pis?

Encara que sens dubte pots polir el terra tu mateix, no sempre és la millor idea.

Si no té experiència a polir pisos, podria acabar fent més mal que bé.

Per exemple, si utilitzeu el tipus incorrecte de netejador per a pisos o aplica massa pressió en polir, podria danyar el pis.

Polir pisos també requereix molt de temps i obtenir els resultats que voleu no pot ser fàcil sense ajuda professional.

Generalment és millor contractar una empresa professional de poliment de pisos per netejar i polir els seus pisos. No només tindran l’experiència i els coneixements necessaris per fer bé la feina, sinó que també tindran l’equip adequat per fer-ho.

pulido de pisos

Diferents tipus de sòl i com polir-los

Sòls de fusta

Un suelo de madera es una opción de suelo clásica y atemporal que se puede encontrar en muchos hogares y negocios.

Los pisos de madera son hermosos, pero requieren cuidados especiales para que luzcan lo mejor posi

Un terra de fusta és una opció de sòl clàssica i atemporal que es pot trobar a moltes llars i negocis.

Els pisos de fusta són bonics, però requereixen cures especials perquè llueixin el millor possible.

Per polir un pis de fusta, heu d’utilitzar una polidora de pisos amb un coixinet amortidor. Assegureu-vos dutilitzar un abrillantador per a pisos dissenyat per a pisos de fusta. Comenceu aplicant l’abrillantador per a pisos al pis en una àrea petita. Després, utilitza la polidora de pisos per polir el pis fins que quedi brillant.

Repetiu aquest procés fins que tot el pis estigui polit. Si voleu un acabat d’alta brillantor per al vostre pis, podeu aplicar una segona capa d’abrillantador per a pisos de fusta.

Pisos de rajoles

Els pisos de rajoles són una opció popular per a moltes llars i negocis perquè són duradors i fàcils de cuidar.

És possible que hagis d’aspirar o escombrar el pis de rajoles abans de començar a polir.

Per polir un pis de rajoles, fregueu-lo amb un netejador per a pisos i després esbandiu-lo amb aigua neta, freda o tèbia. Després que s’hagi assecat, apliqui un abrillantador per a pisos per a superfícies dures amb una màquina polidora de pisos.

Comenceu al racó més allunyat de l’habitació i avanci cap a fora. Assegureu-vos de moure la polidora de pisos seguint un patró constant per no perdre cap punt.

Pisos de concret

Les superfícies de formigó es troben sovint a soterranis, garatges i espais comercials.

Pot resultar difícil imaginar polir un pis concret, però es pot fer!

Per polir un pis de concret, necessitareu utilitzar una polidora de pisos amb un coixinet impregnat de diamant. Un coixinet impregnat de diamant és un tipus de coixinet per a pis dissenyat específicament per a pisos de concret.

Avantatges del polit de terres

Protegint el seu pis de danys i desgast

Com que pot testificar qualsevol que alguna vegada hagi trepitjat un terra acabat de polir, no hi ha res com la sensació de caminar sobre una superfície llisa i brillant.

A més de ser estèticament agradable, polir un terra té alguns beneficis pràctics. D’una banda, ajuda a protegir el terra del desgast.

Un pis ben polit durarà més i resistirà millor els raigs i desgasts que un sense polir. A més, el poliment regular pot ajudar a reduir la quantitat de brutícia i residus atrapats a les esquerdes i esquerdes del pis. Amb el temps, això pot fer que mantenir el pis net i lliure de brutícia sigui més fàcil.

Augmentar el valor de la seva propietat amb el poliment de terres

Si esteu considerant vendre casa o negoci, els pisos polits poden augmentar el valor de la seva propietat.

Els compradors potencials sempre queden impressionats pels pisos brillants i en bon estat, que poden donar a la seva propietat un avantatge sobre la competència.

A més, si decideixes vendre, els terres polits et facilitaran mostrar la teva propietat als potencials compradors ja que no hauran de preocupar-se de netejar ells mateixos els terres abans de mudar-se.

Com fer que el teu terra sigui més fàcil de netejar

Un altre avantatge de polir el terra és que és més fàcil de netejar.

És més probable que la brutícia i la runa romanguin a la superfície d’un pis polit en lloc de quedar atrapats en esquerdes i esquerdes. Com a resultat, no haurà de fregar amb tanta força ni amb tanta freqüència per mantenir el pis net.