Qui Som

QUI SOM

Qui Som? som una empresa familiar i ja fa uns 20 anys que ens dediquem al sector serveis, i gràcies a la nostra dilatada experiència, estem segurs de poder oferir-los el millor servei en neteja i planxa per a la llar, comunitats de veïns i per a l’empresa.

Ja és hora d’un merescut descans, deixi’ns a nosaltres la feina de la seva llar, comunitat o empresa.

Qui Som

ELS NOSTRES SERVEIS

 

NETEJA DE LA LLAR


Som especialistes en la neteja de la casa en tot el seu àmbit, neteges de manteniment, neteges a fons de cuines, banys, etc … a més de neteja de finestres, aluminis i persianes, li oferim el servei estrella de planxa, perquè vostè pugui tenir el seu moment merescut de descans.

Els nostres serveis de neteja i planxa poden ser puntuals (amb un mínim de tres hores contractades), setmanals, quinzenals o mensuals … ens adaptem a les seves necessitats.


NETEJA DE COMUNITATS


El nostre servei de manteniment i neteja de comunitats consisteix a realitzar tasques diàries, setmanals o mensuals, bàsiques en el manteniment de neteja de comunitats per mantenir totes les superfícies en òptimes condicions i que compleixin si és el cas les normes exigides.

Abans de fer-los un pressupost a SDN Serveis de Neteja els fem una anàlisi de la situació de les seves instal.lacions i realitzar una primera neteja de posada a punt si cal.

Els nostres pressupostos són específics per a cada client. Que no l’enganyin, qualitat no significa un cost necessàriament elevat. Així mateix ens ajustem als seus requeriments pel que fa a la freqüència que vostè consideri necessària.

Realitzem avaluacions periòdiques del nostre treball. Tots els nostres productes són de primera qualitat i totalment neutres sense fer malbé cap tipus de material.

Demani informació sense compromís.


NETEJA PER L’EMPRESA


Necessita una neteja puntual o un manteniment de la seva oficina, local o negoci?

Necessita una neteja dels vidres impecable?

Després de valorar totes les zones de la seva empresa i atenent a la seva demanda de la periodicitat del servei, li farem un pressupost ajustat a les seves necessitats.

Sol · liciti ara mateix un pressupost i es sorprendrà.

EL NOSTRE PERSONAL

Qui Som?

Ells són la cara de la nostra empresa, per tant, triem molt bé al nostre personal i assegurem que és de tota la nostra confiança per la seva tranquilitat.

Els nostres operaris es desplaçaran a l’hora i el dia assignats pel client degudament uniformats i amb els productes bàsics per al servei contractat.

El nostre personal té una formació continuada en l’àmbit de la Neteja i Riscos Laborals.

Tot el nostre personal està donat d’alta en el règim de la Seguretat Social, amb Mútua d’accidents.

El personal serà sempre el mateix en els serveis diaris o mensuals. Oblideu-vos de baixes, absentisme, acomiadaments, etc …