Treballa amb Nosaltres

Treballa amb nosaltres

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.

Uneix-te al nostre equip i treballa !

Treballa amb Nosaltres …

T’agrada netejar? Ets una persona dinàmica i amb ganes de treballar? Deixa’ns aquí el teu Currículum Vitae o envia’ns a info@serveisdeneteja.cat.

A SDN Serveis De Neteja estem buscant personal de neteja per a treballar en diferents àmbits, amb experiència contrastada i preferiblement amb possibilitats de mobilitat a les províncies de Barcelona i Tarragona.

Volem que formis part del nostre equip. Omple el formulari, envia’ns el teu currículum i el tindrem en compte per a futurs processos de selecció.

La nostra política de selecció gira al voltant dels nostres valors, el nostre concepte de Recursos Humans i el desenvolupament de persones, sense estar condicionats per la raça, el sexe, l’edat o qualsevol condició o circumstància personal.

Busquem persones que comparteixin els valors de la nostre empresa.

Uneix-te al nostre equip i treballa !

La nostra cultura està basada en l’adaptació al canvi, realitzant un treball amb qualitat i eficàcia, on la iniciativa i el treball en equip són valors a destacar, sempre units al respecte per les persones. Per aquestes raons som una empresa compromesa amb la igualtat en l’ocupació, promovent un entorn lliure de discriminació de qualsevol tipus, on les persones puguin créixer professionalment en funció de la seva vàlua i potencial.

Què esperem de les persones que decidiu treballar amb SDN Serveis De Neteja?

Busquem persones que en el vostre àmbit de treball estigueu disposades a assumir lideratge, amb capacitat de treball, solidàries, il·lusionades, emprenedores, exigents en els seus drets i obligacions. Treballa amb nosaltres i afegeix-te en un projecte d’empresa i fer-se protagonistes del seu desenvolupament. Et sents identificat?

Dones i homes tenen les mateixes possibilitats en qualsevol dels nostres procéssos de selecció, desenvolupament i promoció.

Brindem a les persones realistes i honestes l’oportunitat de créixer personal i professionalment. Junts treballem per crear un millor dia a dia per als nostres clients i per a nosaltres mateixos.