Altres Serveis

Altres Serveis completen la nostra gamma de serveis de neteja amb tres dels més sol·licitats pels nostres clients com són;

 

VIDRES NETS

foto_limpieza_cristales copia

La imatge d’una empresa és el seu principal valor i un dels signes més fàcils d’apreciar és l’estat dels seus vidres. Mantenir els vidres dels edificis, locals, etc. en perfectes condicions permet a més que la llum natural entri de manera més nítida i directa donar un ambient més agradable al treball que es desenvolupa en el seu interior.

SDN Serveis de Neteja li ofereix un sistema eficient per dur a terme la neteja i el manteniment de les finestres,vidres i superfícies envidrades de la seva oficina, despatx o empresa, en façana i interiors. Sempre atenent a les seves necessitats el nostre servei de neteja realitza el seu treball a l’hora que li sigui més còmoda o convenient per al seu negoci, informant de l’hora més adequada perquè el resultat sigui òptim tenint en compte la situació de les superfícies respecte al sol. Apartat de vital importància a l’hora de treballar els vidres aplicant un sistema o un altre per assegurar la seva qualitat total.

Tots els nostres serveis estan avalats per un complet equip de professionals qualificats que compten amb una àmplia experiència i un alt grau d’especialització en la neteja de vidres en tots els seus mètodes.

Disposem d’una àmplia gamma de productes químics de marca pròpia, amb la garantia d’eficàcia en neteja i higienització total per a finestres i qualsevol superfície de vidre que perllonguen la durada de la neteja i actuen com a protecció contra la degradació que produeix la contaminació i altres agents atmosfèrics .

El nostre personal en cas de baixa serà substituït sense càrrec addicional per al client.

També tenim un servei especialitzat en neteja d’alumini, finestres i persianes per a la seva llar.

Com ja sabem, les persianes d’una llar no solen ser elements que mantinguem nets dia a dia, és més, passa molt temps fins que ens recordem de netejar-les. No obstant això, si vam trigar gaire a fer-ho, aquestes es faran malbé més ràpidament.

 

POLIR TERRES

DSC_0940

Realitzem treballs de polit, restauració, abrillantat, vitrificat de marbre, terratzos i tractaments polidors aplicats a tot tipus de sòls i manteniment a Barcelona i província.

Oferim els nostres serveis en pisos particulars, locals comercials, pàrquings, comunitats de veïns, botigues, supermercats, oficines, etc …

El nostre objectiu és aconseguir que el nostre client quedi satisfet i reclamin els nostres serveis.Volem que sigui el nostre client per molts anys i és per això que estem segurs d’un acabat net i professional.

Tambè oferim la possibilitat de contractar un servei periòdic de manteniment de polit i abrillantat .

NETEJA DE PÀRKINGS

1

La nostra empresa els ofereix serveis i productes de la més alta qualitat, dins de la millor oferta de preus. El nostre personal està qualificat per a emprar mètodes adequats per a cada treball, brindant-li, d’aquesta manera, seguretat i fiabilitat.

Trobi la millor oferta en qualitat, servei i preus. La nostra trajectòria és la millor garantia que podem oferir-li, i la fidelitat dels nostres clients és la nostra millor carta de presentació.
El convidem a conèixer més sobre els nostres serveis i productes al nostre lloc web. No dubti en contactar amb nosaltres per oferir-li una atenció personalitzada. Estarem complaguts de brindar l’ajuda que requereixi .

Redactem treballs en cada servei.
– Neteja de rampa d’accés amb maquinària d’aigua a pressió.
– Escombrat i fregat pavimentat amb maquinària fregadora.
– Neteja de tubs de baixants, extintors, punts de llum, baranes, papereres, etc.

Ens adaptem a tot tipus de pressupostos a la necessitat dels nostres clients.
La nostra empresa subministra aigua necessària per als serveis i les nostres màquines no necessiten subministrament de llum per ser de bateria o de gasoil o gasolina.

 

Altres Serveis,Altres Serveis,Altres Serveis,Altres Serveis,Altres Serveis