Polir Terres

POLITS DE TERRES

Realitzem treballs de polit, restauració, abrillantat, vitrificat de marbre, terratzos i tractaments polidors aplicats a tot tipus de sòls i manteniment a Barcelona i província.

Oferim els nostres serveis en pisos particulars, locals comercials, pàrquings, comunitats de veïns, botigues, supermercats, oficines, etc …

El nostre objectiu és aconseguir que el nostre client quedi satisfet i reclamin els nostres serveis.Volem que sigui el nostre client per molts anys i és per això que estem segurs d’un acabat net i professional.

DSC_0940

PREGUNTES FREQÜENTS;

S’origina molta pols a polir el terra?

Utilitzem sempre maquinària d’última generació per així evitar la gran polseguera que passava abans, oferim un treball meticulós, net i amb gran resultat.

Es pot polir amb la casa habitada o amb mobles?

La nostra maquinària ens permet no fer pols, per tant no és problema que la casa estigui habitada … el sòl pràcticament es pot trepitjar al moment.

És molt car polir, diamantar o cristal·litzar?

Els pressupostos poden variar en funció de l’estat i tipus de sòls, el que si podem afirmar és que els resultats són sorprenents i evitarà el costós despesa del canvi d’un sòl.

Disposen de maquinària per als racons, parets, esglaons i altres llocs difícils d’accedir-hi?

Si, disposem de mitjans i maquinària per deixar aquests racons igualats a l’acabat del sòl, no notant-se així la diferència.

Per conservar i mantenir el seu terra brillant com un mirall, sense ratlles, resistent al desgast, sense taques, amb una lluentor intensa … s’ha de realitzar un manteniment periòdic de abrillantat, ja que si no ho fa, amb el pas del temps, perdrà el brillant , que vam aconseguir amb el polit i haurà de tornar a començar.

Tambè oferim la possibilitat de contractar un servei periòdic de manteniment de polit i abrillantat .

Demani’ns un pressupost sense compromís i sorprenguis … contacti amb nosaltres aquí.